Hasznos információk új lakóknak

A magdolna-völgyi lakópark története a Piliscsaba északi oldalán található “Szállás” külterület 1999-ben történt belterületbe vonásával, majd az ezt követő telekkialakításokkal kezdődött.

A befektető Pilis-Invest szándéka az volt, hogy Magyarország egyik legszebb fekvésű területén egy európai szintű, teljesen közművesített és folyamatos biztonsági szolgálattal rendelkező lakókörnyezetet hozzon létre.

A közművesítést és a közel 350 telek parcellázását követően folyamatosan kezdődtek az építkezések. Mára az itt lakók száma elérte az 1000 főt.

A lakópark nemcsak csodálatos fekvése miatt, hanem kulturált és folyamatosan gondozott környezete és kiemelkedő közbiztonsága miatt népszerű, s az újonnan létesült vasútállomás is növeli az itt lévő ingatlanok közkedveltségét.

A lakópark üzemeltetését és karbantartását a Piliscsaba Magdolna-völgy Nonprofit Kft. látja el.

Főbb szolgáltatások:

  • 24 órás elektronikus felügyelet
  • sorompó működtetése (beléptetőkártyával, rendszámfelismerő rendszerrel és kamerával kiegészítve)
  • zöldterületek gondozása (fűnyírás, gyommentesítés, avar gyűjtése)
  • utak, árkok rendben tartása
  • utcai hulladéktárolók ürítése
  • ügyviteli feladatok ellátása
  • zöldhulladék-elszállítás

A Kft. a működési költségeit az üzemeltetési költség befizetésekből tudja finanszírozni. 

Az üzemeltetési költség megfizetése minden ingatlantulajdonos érdeke, hiszen a lakópark kiemelkedő közbiztonsági helyzete, kulturált, tiszta állapota csak úgy tartható fenn, ha a működés költségeinek finanszírozásában minden lakó részt vállal.

Az üzemeltetési költség összegéről minden évben a Közgyűlés dönt, melynek mértéke (havonta) családi házak esetén 6500 Ft, ikerházak  és kétlakásos társasházak esetén 3250 Ft, míg társasházi lakások esetén 1000 Ft.

50% kedvezmény illeti azt, akinek tulajdonában álló beépítetlen telken még nem rendelkezik jogerős építési engedéllyel.

A tárgyhavi Üzemeltetési díj postai csekken, illetve banki átutalással fizethető meg az Üzemeltető CIB Bank Zrt.-nél vezetett, 10700440-42868802-51100005 számú bankszámlájára

Az üzemeltetési megállapodás itt található, a személyes adatokkal kitöltve, aláírva 2 példányban kérjük eljuttatni az Üzemeltetés részére. Kérjük mindenképpen olvassa el az Adatkezelési tájékoztatót és a szerződésekkel együtt az itt található Adatkezelési nyilatkozat egy aláírt példányát is juttassa el az Üzemeltetésnek!